Slotexpert.com tietosuojakäytäntö

Slotexpert.com pitää huolta yksityisistä henkilötiedoistasi (“Henkilötiedot”), jota saatat meille antaa. Henkilötietoihin kuuluvat sinuun liittyvät tiedot, kuten esimerkiksi nimesi ja osoitteesi, syntymäpäiväsi, maksukorttiisi liittyvät tiedot ja kaikki muut vastaavat tiedot, joita saatat meille antaa. Slotexpert.com pitää huolen, että henkilötietojesi käyttäminen noudattaa tietosuojaan liittyviä paikallisia lakeja ja yksityisyyteen liittyviä säädöksiä, jotka on määritelty toimimissamme maissa. Slotexpert.com haluaakin julkistaa tämän tietosuojaan liittyvän tiedon informoidakseen sinua henkilötietoihisi liittyvästä käytöstämme.

Kerääkö nettisivumme henkilökohtaista tietoa sinusta?

Mikäli annat nimesi ja osoitteesi tämän sivuston julkisissa osioissa kysyäksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, annat vapaaehtoisesti meille henkilökohtaisia tietojasi. Kyseiset henkilökohtaiset tiedot pyydetään, jotta voit vastaanottaa sähköpostiviestejä Slotexpert.com:lta.

Miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. Slotexpert.com voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi seuraaviin tarkoituksiin; omien tiliemme ja tallenteiden ylläpitäminen; sivustojen käyttömäärien ja palvelun laadun tarkkaileminen; siihen, että sinulle kerrotaan tuotteista ja palveluista, joista saatat toisinaan olla kiinnostunut. Kaikki tallenteet pysyvät Slotexpert.com:n hallussa ja niitä käytetään vain aiemmin mainittuihin tarkoituksiin.

Varmistaaksemme korkeatasoisen palvelun laadun, saatamme tutkia mitä tahansa viestejä, joita sinun ja meidän välillämme on ollut joko kirjallisesti tai sähköpostitse (“tallenteet”). Slotexpert.com suosittelee, ettet lähetä meille henkilökohtaisia tietoja sähköpostitse, sillä sähköposti ei ole salattu tämän sivuston julkisella tai yksityisellä puolella.

Henkilötietojen siirtäminen

Henkilökohtaisia tietojasi saatetaan meidän taholtamme siirtää tai tuoda esiin aiemmin mainituissa tarkoituksissa kolmansille osapuolille, jotka joko me tai henkilötiedoistasi huolellisesti huolehtiva liikekumppanimme olemme palkanneet tässä tietosuojatiedossa mainittuihin tarkoituksiin. Me ja nämä yritykset saatamme toisinaan pyytää kolmansia osapuolia prosessoimaan henkilötietojasi yllä mainituissa tarkoituksissa. Tällaisesta prosessoinnista määritetään sopimuksessa, joka noudattaa sovellettua lakia ja pitää sisällään henkilötietojen suojaamisen. Mikäli laki tai säädös edellyttää, henkilötietosi saatetaan myös paljastaa valtiollisille, säädöksistä päättäville tai vastaaville viranomaisille.

Suostumus

Henkilötietoja tarjotessasi annat vapaaehtoisesti suostumuksesi siihen, että Slotexpert.com voi käsitellä ja käyttää henkilötietojasi tämän käytännön mukaan esitetyn ja siinä listattuihin tarkoituksiin. Mikäli haluat määritellä, muuttaa, muokata tai rajoittaa suostumustasi jollain tavalla, olethan yhteydessä meihin käyttämällä sivustomme alareunassa tarjottavaa viestilaatikkoa. 

Tiedonkeruu

Huomaathan, että keräämme tietoja, joita selaimesi lähettää meille aina kun vierailet sivustollamme. Tätä toimintaa kutsutaan tiedonkeruuksi. Tiedonkeruu saattaa sisältää erilaista informaatiota, kuten tietokoneesi internetin protokollaosoitteen eli IP-osoitteen, selainversion, vierailemasi tarjoamamme palvelun sivustot, tiedot käyntisi ajasta ja päivämäärästä, sivuilla vietetyn ajan sekä muita vastaavia tietoja.

Evästeet

Evästeet ovat tiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän dataa, jota käytetään yksittäisen kävijän tunnistamiseen. Evästeet lähetetään vierailemaltasi sivustolta verkkoselaimellesi ja ne tallennetaan tietokoneesi kovalevylle.

Tämä sivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on internetin käytetyin analyysityökalu. Google käyttää tätä informaatiota arvioidakseen sitä, miten käytät nettisivustoa, tehdäkseen raportteja nettisivuston käytöstäsi verkkosivusto-operaattoreille ja tarjotakseen muita nettisivuston aktiivisuuteen ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Me käytämme tietoa raporttien tekemiseen sekä siihen, että sivustomme toimisi entistäkin paremmin.

Kerättyjä tietoja käytetään yleisesti trendien sekä käyttäjien tottumuksien selvittämiseen liiketoiminnan analysointia, sivuston/alustan parantamisen sekä suoritusten mittaamista varten. Keräämämme tiedon tyyppi selvittää, kuinka monta kävijää vierailee sivustollamme, koska he vierailevat, miten pitkään ja millä sivustomme ja palveluidemme osa-alueilla. Ne auttavat meitä tiedostamaan, mitkä sivustomme sivut ovat eniten ja vähiten suosittuja sekä selvittämään, kuinka monta kävijää selaa sivustoamme.

Turvallisuus

Kunnioitamme sitä, että luotat meille henkilötietojasi, ja siksi käytämme vain kaupallisesti hyväksyttäviä tapoja suojella tietojasi. Muista kuitenkin, ettei yksikään internetin tietojen siirtoon liittyvä tapa tai sähköinen pilvipalvelu ole 100 % varma ja luotettava emmekä voi myöskään taata, että se olisi täysin turvallinen.

Linkit muihin palveluihin

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille. Mikäli klikkaat kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, sinut johdetaan kyseiselle sivustolle. Kiinnitäthän huomiota, etteivät nämä kolmansien osapuolien sivustot ole meidän hallussamme. Sen takia me vahvasti suosittelemme lukemaan näiden sivustojen tietosuojakäytännöt. Meillä ei ole valtuuksia eikä myöskään vastuuta näiden kolmansien osapuolien sivustojen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä tai palveluista.

Yleistä tietoa

Jos tietojesi käyttötarkoitus muuttuu, ilmoitamme sinulle niin pian kuin pystymme ja edellytämme mahdollista lisäsuostumusta, mikäli sellaista vaaditaan.

Mikäli haluat lukea yksityiskohtaisesti Slotexpert.com:sta saadaksesi kopion henkilötiedoistasi tai sinulla on muita kysymyksiä tietosuojakäytäntöömme liittyen, otathan yhteyttä nettisivustolla löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Löydät sen sivuston alalaidasta.

Muutokset

Tietosuojakäytäntömme saattaa toisinaan muuttua. Emme aio heikentää oikeuksiasi tämän tietosuojakäytännön alla ilman avointa suostumustasi. Julkaisemme kaikki tietosuojakäytäntöön liittyvät muutokset tällä sivustolla. Mikäli muutokset ovat merkittäviä, tarjoamme asiasta tietoa laajemmin tiettyjen palvelujen kohdalla (esimerkiksi sähköpostitse ilmoituksen tietosuojaan liittyvistä muutoksista).